SGK Bitlis Şubesi'nden en çok çalışanı bulunan kurumlara plaket

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Bitlis Şubesi Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla düzenlediği resepsiyonda Bitlis genelinde düzenli prim ödeyen ve en çok çalışanı bulunan işverenlere plaket verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Mayıs 2012 14:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

SGK İl Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen resepsiyona çok sayıda davetli katıldı. Programda bir konuşma yapan İl Müdürü İhsan Tunç, bu yıl beşincisini kutladıkları Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenli prim ödeyen ve en fazla çalışana sahip işverenlere plaket vermek üzere toplandıklarını söyledi.

SGK Müdürü Tunç, ?Sosyal güvenlik sistemini işlevi ve etkinliği açısından tutarlı ve sürdürülebilir bir hale getirmek için gerçekleştirilen Sosyal Güvenlik Reformu kapsamında kurumun tüm merkez ve taşra teşkilatlarının yapılandırılması, sosyal güvenlik kurumlarının birleşme sürecinin tamamlanması sağlık alanında yapılan düzenlemeler gibi vatandaşlarımız için hayati öneme haiz çok sayıda proje birlikte hayata geçirilmiştir. Reform sayesinde genel sağlık sigortasından emeklilik sistemine kadar birçok alanda köklü değişiklikler yapılmıştır.? dedi.

Tunç sözlerine şöyle devam etti: ?Sosyal güvenlik sisteminin etkinliğini artırmak amacıyla bürokrasinin azaltılması işlemlerin hızlandırılması bilgi ve iletişim teknolojilerinin yaygınlaştırılması, e-devlet uygulamalarının geliştirilmesi, hizmet kalitesinin ve verimliliğinin artırılması, hizmet verdiğimiz kesimler arasında toplumsal diyalogun geliştirilmesine yönelik çalışmalara öncelik verilmiştir. Hizmetlerimizi her geçen gün farklı alanlarda artırıyoruz. Bunlar, SGK, SMS, e-reçete, gibi kolaylaştırıcı hizmetlerin yanı sıra sgk.gov.tr adlı internet adresimizden de bilgi edinilebiliyor. Sosyal güvenlik haftası nedeniyle bizlerle beraber olan siz değerli misafirlerimize ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve güven dolu yarınlar diliyorum.?

Konuşmaların ardından düzenli prim ödeyen ve en fazla işçi çalıştıran 10 işverene plaketleri katılımcılar tarafından verildi. Plaket töreninin ardından hazırlanan resepsiyonla program sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber