Üniversiteli öğrencilerden örnek davranış

Adana Kozan'da bir grup Meslek Yüksekokulu öğrencisi, engelli arkadaşları ve engelli vatanlaşlar için tiyatro gösterisi düzenledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Mayıs 2012 11:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gösteriden elde edilen gelir ile 6 adet özellikli tekerlekli sandalye alan öğrenciler, artan 1000 TL'yi de bir engelliye yardım olarak verdi.

Öğrenciler adına açıklamalarda bulunan Orhan Özen, Çukurova Üniversitesi Kozan Meslek Yüksekokulu öğrencileri olarak kurdukları Kozan Tiyatro Grubu ile Kozan Belediye sinema salonunda komedi ağırlıklı oyun sahnelediklerini aktardı. Orhan Özen, ?Gösteriden elde ettiğimiz para ile özellikle 6 adet tekerlekli sandalye aldık. Tekerlekli sandalyeleri engelli dernekleri aracılığı ile ihtiyaç sahibi engellilere ulaştırdık. Artan bin lirayı da bir engelliye ihtiyaçlarını karşılaması için verdik. Kozan Meslek Yüksekokulu olarak ihtiyaç sahibi arkadaşlarımıza bunda sonra da çeşitli etkinlikler yaparak bu tür yardımlara devam edeceğiz. Bu çalışmalarımızda bize destek veren okul müdürümüz Doç. Dr. Faruk Toklu, öğretim görevlisi Ömer Faruk Reçber, salonu bize tahsis eden belediye başkanımız Kazım Özgan'a teşekkür ederiz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber