Sosyal Güvenlik Kurumu Tokat İl Müdürlüğü'nden işadamlarına teşekkür plaketi

Sosyal Güvenlik Kurumu Tokat İl Müdürlüğü, il genelinde düzenli prim ödeyen ve en çok çalışanı bulunan işverenleri plaketle ödüllendirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Mayıs 2012 12:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Plaket törenine Tokat Valisi Şerif Yılmaz, Belediye Başkanı Adnan Çiçek, Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Özkara, İl Jandarma Komutanı Albay Nuh Köroğlu, kurum müdürleri, esnaf odaları temsilcileri ve işverenler katıldı.

Sosyal Güvenlik Kurumu Tokat İl Müdürü Hami Yücer, törenin açılışında yaptığı konuşmada ülkemizde sosyal güvenlik reformunun hayata geçmesiyle beraber hızlı bir şekilde ülkenin her yerine hizmet götürmeye çalıştıklarını, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun misyon ve vizyonunu paydaşlara tanıtmak, kurumu anlatmak, sosyal güvenlik kavramını tüm vatandaşların bilmesini sağlamak için 'Sosyal Güvenlik Haftası'nı kutladıklarını belirtti.

Konuklarına, programla katılımlarından dolayı teşekkür eden Yücer'in konuşmasının ardından düzenli prim ödeyen ve en çok çalışanı bulunan 10 işverene plaketleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Tokat Valisi Şerif Yılmaz da Tokat'ta iş yapan tüm işverenlere, istihdamına ve ekonomisine katkılarından dolayı teşekkür etti. Daha sonra Tokat'ta istihdama en büyük katkıyı yapan Dimes Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Diren'e plaketini takdim etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber