Sakarya'da kokain ve uyuşturucu hap operasyonu

Sakarya'da narkotik ekiplerinin düzenlediği iki ayrı operasyonda satışa hazır 25 paket kokain ile 295 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap ele geçirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Mayıs 2012 20:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, M.A. (47) isimli şahsın gelir düzeyi yüksek kişilerce kullanılan kokain maddesini piyasaya sürdüğü ihbarını aldı. İl merkezinde operasyon düzenleyen narkotik ekipleri, şüpheli M.A. ile M.A. (42) ve M.A. (42) isimli şahısları gözaltına aldı. Şüphelilerden satışa hazır vaziyette 22 paket kokain ele geçirildi.

Narkotik ekiplerinin gerçekleştirdiği diğer bir operasyonda ise eğlence yerleri civarında madde kullanıcılarına uyuşturucu ve uyarıcı hap sattıkları iddiasıyla K.Ö. (30) ve H.A. (27) isimli şüphelileri gözaltına aldı. Şüphelilerin aracında yapılan aramada 295 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap bulundu. Her iki olayda gözaltına alınan 5 şüpheli uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak' suçundan adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden ikisi tutuklanarak Ferizli L Tipi Cezaevi'ne konuldu. Diğer 3 şüpheliye ise adli kontrol tedbiri uygulandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber