Bursa'da su kesintisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle, Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde 19 ? 20 Mayıs tarihlerinde zaman zaman su kesintisi uygulanacağı belirtildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Mayıs 2012 21:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre, Osmangazi İlçesi Alacahırka Mahallesi Alacahırka Caddesi'nde yapılacak içme suyu çalışmaları nedeniyle Osmangazi İlçesi Esentepe, Demirkapı, Alacahırka, Mollagürani, Alaattin, Pınarbaşı, Kavaklı, Alipaşa, Maksem, Tahtakale, Osmangazi, İvazpaşa, İbrahimpaşa, Orhanbey ve Hocaalizade mahalleleri ile Onkoloji ve Memleket Hastanesi'nde; Yıldırım İlçesi Karaağaç, Namazgâh, Emirsultan, Musababa, Davutkadı, Umurbey, Karamazak, Kurtoğlu, Hocataşkın ve Yeşil mahalleleri ile civarında, 19 Mayıs Cumartesi günü (yarın) saat 00.10 ile 20 Mayıs Pazar saat 24.00 arasında 48 saat süreyle su kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların daha önce verilebileceğini belirten yetkililer, vatandaşları tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları konusunda uyardı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber