AK Parti İl Başkanı Başsoy'dan örnek davranış

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Başsoş, göreve gelmesinin ardından kendisini kutlamak için gönderilen yaklaşık 350 adet çiçeği ?Çiçekler Solmasın' uygulaması ile satarak gelirini engelli vatandaşlar için 10 adet tekerlekli sandalye alımında kullandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2012 12:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti İl Başkanı Başsoy, ?Solacak çiçekleri değerlendirip, böyle bir uygulama yapmak istedik. ?Çiçekler Solmasın' uygulaması adı altında engelli kardeşlerimize tekerlekli sandalye aldık.? dedi.

29 Nisan tarihinde yapılan AK Parti 4. Olağan kongresinde il başkanlığı görevine seçilen Cemalettin Başsoy, kendisi için gönderilen onlarca çiçeğin satışını yaparak, engelliler için tekerlekli sandalye aldı. Çiçekleri çiçekçiler aracılığı ile satan Başsoy, elde ettiği gelirle 10 adet tekerlekli sandalye siparişi verdi. Sandalyeler Türkiye Beyazay Derneği Erzincan Şubesi tarafından belirlenecek olan 10 engelli kişiye dağıtılacak.

Kongrenin ardından Erzincanlıların, dostlarının, sevenlerinin, teşkilat mensuplarının ve sivil toplum örgütlerinin adeta kendilerini çiçeğe boğduğunu söyleyen AK Parti İl Başkanı Başsoy, ?Çiçekler Solmasın adı altında yeni bir uygulama başlatmak istedik. Uygulamamızın amacı şu; bize gelen çiçekleri uzun süre muhafaza edemiyoruz. Muhafaza edemeyeceğimiz bu çiçeklerin telef olmasına gönlümüz razı olmadı. Bunları ?Çiçekler Solmasın' adı altında, engelliler haftası dolayısıyla da bize çiçek gönderenlerin çiçeklerinin bir değer kazanması adına, engelli kardeşlerimize verilmek üzere çiçeklerin bedeli karşılığında 10 adet tekerlekli sandalye almak için anlaştık ve bu tekerlekli sandalyeleri Erzincan'da bulunana engelli kardeşlerimizden 10 tanesini tespit ederek kendilerine hediye edeceğiz. Bu tekerlekli sandalyeler engelli kardeşlerimize ayak olacak, göz olacak istedikleri yere gidebilecekler ve bu çiçekleri ölmez bir duruma getirmiş olacağız.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber