Gençler bayramı doyasıya eğlenerek kutladı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Kayseri ve çevre illerden davet edilen öğrenciler, Kılıçaslan ve Yelkenoğlu Liseleri okul bahçelerindeki panayırda doyasıya eğlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2012 14:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kılıçaslan Liseleri'nde öğrenim gören Somalili ve Kongolu 15 öğrenci de ilk kez "Gençlik Haftası" etkinliklerine katıldı.

Kayseri'nin yanı sıra Kırşehir, Nevşehir ve Yozgat'tan yaklaşık 700 öğrencinin katıldığı etkinliklerde öğrenciler, oluşturdukları ekiplerle rodeo, tırmanma merdiveni, canlı langırt, şut becerisi, basketbol, imkansız merdivene tırmanma gibi birbirinden ilginç birçok yarışmada derece alabilmek için kıyasıya mücadele etti. Bu yıl sekizincisi düzenlenen Bahar Şenliği etkinlikleri yapılan törenle buldu.

Düzenledikleri şölenle ilgili bilgi veren Kılıçaslan Liseleri Müdürü Salih Öngül, "Kılıçaslan Eğitim Kurumları olarak Kayseri ve çevre illerdeki öğrencilere yönelik 8 yıldır şenlikler tertip ediyoruz, okullarımıza gelen davetliler hem dinlenme ve stres atma hem de Kayseri'yi daha yakından tanıma fırsatı buluyorlar, bizler de ev sahibi olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber