Saygılı: Hedefimiz, 2,2 milyon Adanalıyı kan kardeşi yapmak

Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, kan bağışı kampanyasında, 2,2 milyon Adanalıyı kan kardeşi yapmayı hedeflediklerini bildirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2012 16:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

?Bir damla kan hayat kurtarır'' sloganıyla yola çıkan Kızılay, gezici araçla kan toplayarak halkın sağlığını korumaya katkı sunuyor. Kızılay, son olarak, Çetinkaya Mağazaları'nın Kuruköprü şubesinde kan bağışı başlattı. Mağaza sahiplerinden Niyazi Çetinkaya yaptıkları bu bağışı çok anlamlı bulduklarını ifade etti. Hayırlı bir işe katkı sağladıklarını dile getiren Çetinkaya, ?Kan vermenin bir vatandaşlık görevi olduğunu biliyoruz. Hem ailece hem bütün çalışanlar olarak bu kampanyaya destek vereceğiz.'' dedi.

Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ise insanlık için iyilik yürüyüşünde Çetinkaya ailesini yanlarında bulduklarını belirtti. Adana'yı karış karış gezdiklerini açıklayan Saygılı, ?Hedefimiz, 2,2 milyon Adanalıyı kan kardeşi yapmak. Temelde zaten kardeş olan Adanalıları, kan bağışıyla da kan kardeşi yaparak, bu bağı daha da pekiştirmek istiyoruz.?diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber