KAYSERİDER Genel Başkanı yeniden Haskebabçı oldu

Kayseri Düşünce ve Atılım Derneği (KAYSERİDER) Genel Başkanlığı'na Sermaye Piyasası Kurulu Daire Başkanı Aydın Haskebabçı yeniden seçildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2012 16:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı TEDAŞ Misafirhanesi'nde yapılan KAYSERİDER 2. Olağan Genel Kurulu'na

Ankara'da görev yapan çok sayıda Kayserili bürokrat, akademisyen ve işadamı katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Divan Başkanlığı'na oybirliği ile eski Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tokgöz seçildi.

Dernek Genel Başkanı Aydın Haskebabçı, dernek çalışmaları hakkında Genel Kurul'a ayrıntılı bilgi verdi. Haskebabçı, Kayserililer arasında tanışma ve kaynaşmayı teşvik amacıyla çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetler düzenlediklerini ve bu faaliyetlerin artarak devam edeceğini ifade etti. Haskebabçı, dernek yönetimi olarak Ankara ve Kayseri'de üst düzey ziyaretler gerçekleştirdiklerini ve bu ziyaretlerin devam edeceğini belirtti. Türkiye'de yükselen ?Kayseri ve Kayserili' markasına öncülük etmeyi vizyon olarak belirlediklerini dile getiren Haskebabçı, ilkini şubat ayında turizm konusunda gerçekleştirdikleri Erciyes Buluşmaları'nın önümüzdeki dönemde de yapıacağını kaydetti.

KAYSERİDER 2. Olağan Genel Kurulu'na çeşitli bakanlıklar, kamu kurumları ve özel sektörden çok sayıda dernek üyesi katıldı. Toplantı, 11 kişilik yönetim kurulu ve 3 kişilik denetim kurulu asil ve yedek üyeleri için yapılan seçimlerin ardından sona erdi.

Genel Kurul sonrası Dernek Yönetim ve Denetim Kurulu kendi arasında yaptığı görev dağılımı sonrasında KAYSERİDER Genel Başkanlığı'na Aydın Haskebabçı, Denetim Kurulu Başkanlığı'na ise Bekir Sıtkı Şafak oybirliği ile seçildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber