Irak'tan engellilere destek için 10 bin mavi kapak gönderdi

Osmaniye Engelliler Platformu'nun, bedensel engellilere tekerlikle sandalye alımı için başlattığı ve devam eden '1 Kapak 1 Umut' kampanyasına Irak'tan 10 bin mavi kapak gönderildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2012 19:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Enka isimli Türk firmanın Basra'daki havaalanı şantiyesinde çalışan Mehmet Fatih Gül'ün arkadaşları aracılığı ile gönderdiği mavi kapaklar, Engelliler Platformu Başkanı Mimar Haydar Aktürk'e ve kampanyanın destekçisi Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği yetkililerine teslim edildi.

Irak Basra'daki şantiyede topladığı mavi kapakları Osmaniye'ye gönderen Mehmet Fatih Gül, arkadaşlarıyla bir de mesaj ulaştırdı. Fatih Gül, arkadaşları vasıtasıyla ilettiği mesajında, kampanyayı başlatan Mimar Haydar Aktürk'e ve bu önemli kampanyaya destek sağlayan herkese teşekkür ettiğini belirterek, önümüzdeki günler içerisinde yine biriktirdikleri kapakları Engelliler Platformu'na teslim edeceklerini söyledi.

Mehmet Fatih Gül'ün şantiyede topladığı kapakları ilgililere teslim eden İbrahim Ethem Şahin ve Andırınlılar Derneği Sekreteri Zekeriya Gül, Engelliler Platformu'nun başlattığı '1 Kapak 1 Umut' kampanyasının ülke sınırları dışında da ilgi görmesini son derece memnuniyetle karşıladıklarını, bu hareketin herkese ve tüm sivil toplum kuruluşlarına örnek olmasını dilediklerini belirttiler. Engelliler Platformu Başkanı Mimar Haydar Aktürk, "Irak'taki şantiyede çalışan işçilerimizin bu duyarlılığı bizleri son derece duygulandırmıştır, onlara çok teşekkür ediyor ve buradan selâmlarımızı iletiyoruz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber