Ankara'da silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

Ankara'da meydana gelen silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Mayıs 2012 07:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, Cebeci semti Cemal Gürsel Caddesi üzerinde gerçekleşti. Taksicilik yapan Beytullah Hasantolu (19) ve Ferdi Karaoğlu, cadde üzerinde bulunan seyyar bir köftecinin önünde durdu. Yemeklerini yiyen 2 arkadaş, bu sırada kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Mermilere hedef olan taksiciler yere düşerken saldırganlar hızla olay yerinden uzaklaştı.

Taksicilerden durumu ağır olmayan Ferdi Karaoğlu, ayağa kalkarak kaçanların ardından kayıplara karıştı. Durumu ağır olan Beytullah Hasantolu için ambulans çağrıldı. 112 ekipleri gelene kadar yaralıya çevredekiler tarafından kalp masajı yapıldı. Sağlık ekiplerinin de sürdürdüğü kalp masajına rağmen Beytullah Hasantolu olay yerinde hayatını kaybetti.

Taksicilerin olay yerine gelen arkadaş ve akrabalarını polis güçlükle uzaklaştırabildi. Ceset Ankara Hastanesi morguna kaldırıldı. Taksici Ferdi Karaoğlu'nun da daha sonra Ankara Hastanesi'ne gittiği ortaya çıktı.

Olay yeri inceleme ekipleri delil araştırması yaptı. 8 adet boş mermi kovanı bulundu. Silahlı saldırıyı düzenleyenlerin yakalanması için polis geniş çaplı soruşturma başladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber