Piknik alanlarında davul zurna çalarak yevmiyelerini çıkarıyorlar

Hafta sonları Çorum'un Sungurlu ilçesinden Yozgat'taki piknik alanlarına gelen davul-zurnacılar, verilen bahşişlerle geçimlerini sağlıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Mayıs 2012 12:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yozgat'ın Çamlık Milli Parkında hafta sonunu piknik yaparak geçiren vatandaşlar, piknikte davul ve zurna eşliğinde eğleniyor. Çamlıkta piknik yapan vatandaşları hafta sonları gelerek eğlendirdiklerini ifade eden Ramazan Kılıç, "Çamlığa çıkıyoruz. Burada piknik yapan insanlara davul ve zurna çalarak neşelendiriyoruz. Onlar da bizlere gönüllerinden ne koparsa bahşiş veriyor. Bu şekilde evimizin geçimini sağlamaya çalışıyoruz." dedi.

Sadık Turan, 2 -3 haftadır yağan yağmur nedeniyle pikniğe çıkma fırsatı bulamadığını belirterek, ?Bugün ailecek pikniğe geldik. Davul ve zurnacının yanımıza gelerek çalması bizleri oldukça neşelendirdi. Onlar çaldı bizler de burada oynadık stres attık.? diye konuştu.

Arkadaşlarıyla piknik yapmaya geldiklerini söyleyen üniversite öğrencileri, davul ve zurnacıya cüzi bir miktar para vererek gönüllerince oynadıklarını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber