Eraslan, müminlerin annelerini anlattı

Gazeteci yazar Sibel Eraslan, AK Parti Kadın Kolları Adıyaman İl Başkanlığı tarafından tertiplenen konferansta müminlerin annelerini anlattı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Mayıs 2012 16:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Adıyaman Belediye Başkan Vekili Mahmut Şahin, AK Parti Adıyaman İl Başkan Vekili Sait Kutlu, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Güzel, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş, ?Anne ile ilgili ne okursak okuyalım, boğazımıza bir düğüm giriverir. Gözlerimiz dolar sesimiz titrer. Aslında içimiz titrer. Ona hak ettiği değeri vermediğimizi, yeterince onu mutlu edemediğimizi biliriz.? dedi. Daha sonra konuşan AK Parti Adıyaman İl Başkan Vekili Sait Kutlu, ?Bütün annelerimizin mübarek ellerinden öpüyorum.? diye konuştu.

Gazeteci yazar Sibel Eraslan, konuşmasının başında Adıyaman'a ilk kez geldiğini ve çok beğendiğini söyledi. Eraslan, ?Uçaktan bakınca, barajla birlikte sanki bir İstanbul gibi gözüküyor. Uçaktan indikten sonra da gördüm ki Adıyaman güzel bir yer, ?ben burada yaşayabilirim' diye düşündüm.? dedi. Sibel Eraslan, konuşmasının devamında Hazreti Meryem, Hazreti Fatıma, Hazreti Hatice ve Hazreti Aişe'nin hayatından örnekler verdi. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı konferansa ilgi yoğun oldu.

Program sonunda AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Ayla Pektaş tarafından Sibel Eraslan'a ve 80 yetim annesine çeşitli hediyeler takdim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber