Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü yılda 20 milyon kişiye hizmet veriyor

Tapu Kadastro Kayseri Bölge Müdürü Mehmet Postacı, kurum olarak Türkiye genelinde yılda 20 milyon kişiye hizmet verdiklerini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Mayıs 2012 14:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 165. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Tapu Kadastro Bölge Müdürü Mehmet Postacı, beraberindeki yöneticilerle birlikte Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Ziyarette Postacı, Başkan Vekili Mehmet Savruk'a teşkilatının çalışmaları hakkında bilgi verdi. Türkiye genelinde 17 bin personel ile çalıştıklarını ifade eden Postacı, ?Her yıl ortalama 20 milyon vatandaşımıza hizmet götürüyoruz. Devlet - vatandaş ilişkisi en yoğun olan kurumların başında geliyoruz." dedi.

Postacı, ziyarette büyükşehir belediyesine de kendilerine verdiği destekten ötürü teşekkür etti ve Başkan Vekili Savruk'a çeşitli konulardaki istek ve taleplerini bildirdi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Savruk ise belediye olarak Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü'ne her zaman ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Savruk, ?Tapu Kadastro Teşkilatı olarak çok güzel bir sistem geliştirmişsiniz. Böylece vatandaşlar işlemlerini daha hızlı gerçekleştiriyor ve kısa zamanda sonuç alıyorlar. Bu güzel hizmetlerden ötürü sizleri tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber