Boğazlıyan Devlet Hastanesi hekim kadrosunu güçlendiriyor

Yozgat'ın Boğazlıyan Devlet Hastanesi'ne ataması yapılan KBB ve kadın hastalıkları ve doğum uzmanı doktorlar hasta kabulüne başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Mayıs 2012 18:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yılda binlerce kişinin poliklinik tedavisi gördüğü Boğazlıyan Devlet Hastanesi, uzman doktorların artmasıyla birlikte vatandaşlara daha kaliteli sağlık hizmeti veriyor. Fiziki ve genel durumun yanı sıra modern cihazlara sahip olan Boğazlıyan Devlet Hastanesi'nde, yeni ataması yapılan hekimlerle doktor açığı da kapatılıyor.

Hastanede görevine yeni başlayan KBB Uzmanı Opr. Dr. Ali Yüksel ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Erkan Şengül'e, Hastane Başhekimi Dr. Murat Cansever ve Hastane Müdürü Latif Manyas başarılar diledi.

Başhekim Cansever, hastaneye yeni ataması yapılan doktorların hasta kabulüne başladığını belirterek, "Hastanemizde görev yapan ve yeni başlayacak olan uzman doktorlarımızla birlikte büyük bir değişim yaşanacak. Uzman hekim ihtiyacımızı karşılayabilmek için son zamanlarda ciddi bir çalışma içine girdik, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Ataması yapılan doktorlar ile birlikte hasta sayısının artacağı, ilçe merkezi dışına yapılan hasta sevklerinin de büyük ölçüde düşeceğini ifade eden Dr. Cansever, "Hastanemize Çandır, Çayıralan ve Yenifakılı ilçelerinden de tedavi olmak için hasta geliyor. Hastanemizde toplam 9 dalda uzman hekimimiz oldu. Hastanemiz, bölgenin ihtiyaçlarına cevap verecek duruma gelmiş durumdadır. Biz de bunun sevincini yaşıyoruz. Hastanemizde şu an Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı, Üroloji Uzmanı, Anestezi Uzmanı, Göz Hastalıkları Uzmanı, Dahiliye Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Hastalıkları Uzmanı ve Radyoloji Uzmanı aktif olarak görev yapmaktadır." diye konuştu.

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Ali Yüksel de KBB Polikliniği'nde imkanlar dahilinde kulağa yönelik her türlü kulak hastalıkları, geniz eti, bademcik, sinüzit, kulak temizleme, horlama, kulak çınlaması gibi alanlarda hizmet vereceklerini söyledi.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Erkan Şengül ise mevcut imkanlar dahilinde hastalara en iyi hizmeti vereceklerini belirterek, "Hastanemizi oldukça modern ve donanımlı buldum. Kadın hastalıklarına yönelik doğum, sezeryan, rahim alma gibi bir çok hastalığın tedavisini burada yapacağız." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber