Yeni Başhekim Topçu göreve başladı

Çankırı Devlet Hastanesi Başhekimliğine, Başhekim Yardımcısı Genel Cerrah Dr. İsmail Çağatay Topçu atandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Mayıs 2012 20:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eski Başhekim Dr. Fatih Esat Topal'ın doktor olan eşinin tayininin Ankara'ya çıkması üzerine, kendisinin de Ankara Onkoloji Hastanesi'nde çalışmaya başlayacağı öğrenildi. Devlet Hastanesi başhekim odasında gerçekleştirilen devir teslim işleminin ardından, eski Başhekim Dr. Fatih Esat Topal, yeni başhekim İsmail Topçu ile helalleşerek görevi teslim etti.

Yeni Başhekim İsmail Çağatay Topçu, görev değişimlerinin bir bayrak yarışı olduğunu ve bu bayrak yarışında, eski başhekim arkadaşından aldığı görevi layığı ile yerine getirmeye çalışacağını ifade etti. Topçu, makamına oturur oturmaz, hastane yönetimi ile bir araya gelerek bundan sonra vatandaşlara nasıl daha iyi hizmet verebilecekleri konusunda toplantı yaptı.

Başhekim Dr. İsmail Topçu, yaptığı açıklamada, ?Ben de eski ekibin içinden geldim. Bundan sonra arkadaşlarımızla yarım kalan işleri tamamlama gayreti içerisinde olcağız. Yapacağımız işlerin başında yeni yapılacak olan ek binamızın inşaatını takip etmek olacak. Bunun yanı sıra hastanemizin otopark, ısıtma gibi sorunlarını da inşallah çözeceğiz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber