Bahara müzikle merhaba dediler

Bursa Kent Konseyi Müzik Çalışma Grubu ve Dünya Müzik Derneği (DMD) tarafından düzenlenen ?Bahara Merhaba' temalı konser, renkli görüntülere sahne oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Mayıs 2012 13:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Orhangazi Salonu'nda düzenlenen konserde, ilk olarak Çok Sesli Çocuk Korosu sahneye çıktı. Bursalıların yoğun ilgi gösterdiği konserde, piyanoya Seren Mutlu, Çağlar Burgazlıoğlu ve Görken Ediz eşlik ederken, koro şefliğini Derya Bostan, Levent Sezgin ve Suat Şahin üstlendi.

Konserde ilk olarak DMD Çok Sesli Çocuk Korosu sahneye çıktı. ?Çok Şanslıyız, Sevgi Çiçeği, Rüzgara Saldım Renkleri, Orada Bir köy Var Uzakta, İpli Kukla, Bekçi Baba, Kurbağa ile Öküz, Issız Sokakların Üç Hakimi' adlı eserleri söyleyen çocuk korosu, dinleyenler tarafından uzun süre alkışlandı. Daha sonra sahneye çıkan DMD Çok Sesli Gençlik Korosu ise performanslarıyla göz doldurdu.

?Come with me my love, Listen to the rain, Don't worry be happy, Geçti dost kervanı, Choral BWN 245 ve Jaja jive' adlı eserleri seslendiren gençler, profesyonel sanatçıları aratmadı. Konserin son bölümünde ise DMD Çok Sesli Erişkin Korosu tarafından ?Autukn leaves, Şol Cennetin Irmakları, Fly me to the moon, Bülbülüm Altın Kafeste, Al Yemeni Mor Yemeni, Santa Lucia, Va Pensiero, Akşam Mahnısı, Nihavent longa, Arnisi, Amur Dalgaları, İzmir Marşı'nı söyledi. Farklı mesleklere sahip müzikseverler tarafından oluşan erişkin korosu ise konserde en sevilen şarkıları başarıyla seslendirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber