Bilgi yarışmasında dereceye giren okullara ödülleri verildi

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ilköğretim ve ortaöğretim okulları arasındaki bilgi yarışması sonuçlandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Mayıs 2012 14:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, 2011-2012 eğitim-öğretim yılı faaliyetleri kapsamında Gaziantep'te ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerinin sosyal etkinliklerini geliştirmek ve yaygınlaştırmak istediklerini söyledi. Serin, ?Öğrenci ve okullar arası kaynaşma ve dayanışmayı sağlamak amacıyla müdürlüğümüz tarafından düzenlenen ilköğretim okulları ve liseler arası bilgi yarışmalarının finali gerçekleşmiştir. Özel Sanko Okulları Abdulkadir Konukoğlu Kültür Merkezi Salonu'nda yapılan il finalinde, 9 ilçemizden kendi ilçelerindeki yarışma sonucu birinci olan 9 okulumuz yarışmış ve aşağıda ismi yazılı okullarımız kendi kategorilerinde dereceye girmişlerdir.? dedi.

İlköğretim okullarında birinci Şehitkâmil Özel Seçkin İlköğretim Okulu, ikinci Nizip İslim Marufoğlu İlköğretim Okulu, üçüncü İslâhiye Fevzipaşa İMKB Yatılı İlköğretim Bölge Okulu; ortaöğretim kurumlarında ise birinci Nurdağı Lisesi, ikinci Şehitkâmil Özel Seçkin Anadolu Lisesi, üçüncü Yavuzeli Şehit Ali Çiftçi Çok Programlı Lisesi oldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber