AK Partili Demir: 10 yılda 50 yıllık mesafe aldık

Samsun'da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, hükümetin yaptığı yatırımlarla 10 yılda 50 yıllık mesafe alındığını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Mayıs 2012 17:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, partisinin Hançerli Mahalle Başkanı Ahmet Aksu ve esnaf Mustafa Koç tarafından verilen kahvaltıya katıldı. Hançerli Camii yanında gerçekleşen kahvaltıda açıklamalarda bulanan Demir, 28 Şubat'ın ardından milletin medeniyet değerlerinden tek tek koparıldığını söyledi. Ezanın değiştirildiğini ve sözde çağdaş akımın zorla empoze edilmeye çalışıldığını dile getiren Demir, "Çok şükür bunlar geride kaldı. AK Parti iktidarıyla devlet artık mutlu azınlığın değil 75 milyon vatandaşın devleti haline geldi." dedi.

'DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM SÜRÜYOR'

AK Parti iktidarının her alanda değişim ve dönüşümlere imza attığını ifade eden Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "Yaptığımız yatırımlarla 10 yılda 50 yıllık mesafe aldık. AK Parti'yle Türkiye bu değişim ve dönüşümünü sürdürüyor. Artık milli irade herşeyin üzerinde. Bizi millet bu göreve getirdi, alacak olan da millettir. Biz AK Parti hükümeti olarak üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Osman Çetinkaya ise gündemlerinde yerel seçimler olduğunu belirterek, "Muhalefet partili belediye başkanlarını zaman zaman eleştiriyoruz. Bunu yapıyoruz çünkü kamu yatırımlarını engelleyen başkanlar var. Yakında bunları tek tek açıklayacağım. Meclis üyelerimiz özellikle İlkadım Belediyesi'nde yapılanları tek tek not alıyor. Yeri ve zamanı geldiğinde bunlar halkla paylaşılacak. İlkadım'ın seçimlerden bu yana kaybettikleri ve varsa kazandıkları kamuoyuyla paylaşılacak." dedi.

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ise 10 yıldır her hafta milletvekillerinin Samsun'a geldiğine dikkati çekerek, "Sizlerin sorun ve sıkıntılarını dinlemek için bizler de bu tür programlar yapıyoruz. Sizinle sohbet edip, sorunlarınızı çözüme kavuşturmak için buradayız." dedi.

Programda İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Dilaver Atlı, Atakum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek, Elektrikçiler Odası Başkanı Nihat Kahveci, Hançerli Mahallesi Muhtarı Asuman Koç, meclis üyeleri, AK Parti il ve ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile çok sayıda esnaf ve vatandaş katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber