Didim Devlet Hastanesi'nde grev var

Hükümet ile memur sendikaları arasında anlaşmanın sağlanamaması nedeniyle bugün tüm ülke genelinde yapılan greve Didim Devlet Hastanesi'nden de destek geldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Mayıs 2012 10:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hükümet ile memur sendikaları arasında anlaşmanın sağlanamaması nedeniyle bugün tüm ülke genelinde yapılan greve Didim Devlet Hastanesi'nden de destek geldi. Hastane bünyesinde yer alan Acil Servis, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları bölümü hariç diğer bölümlerde hizmet verilmiyor.

Memur sendikalarının tüm ülke genelinde bugün gerçekleştirdiği greve Didim Devlet Hastanesinden de destek geldi. Türk Sağlık-Sen ve SES Didim Temsilcileri tarafından hastane greve gidilirken Hastane bahçesine ?Görevdeyiz, Grevdeyiz? yazısı asıldı. Öte yandan Acil Servis bölümünün dışında Hastane Polikliniğinde Kadın Doğum ve Hastalıkları ile Çocuk Hastalıkları bölümleri dışından diğer polikliniklerde hizmet verilmedi. Poliklinik doktorları ve hemşireler hastane bahçesinde oturarak ve hizmet vermeyerek greve destek oldukları görüldü. Hastaneye gelen bazı vatandaşlar ise grev eylemini eleştirerek ?Haklarını aramak istiyorlarsa sokağa çıksınlar; burada hastayız ama hizmet alamıyoruz. Böle bir şey var mı? Haklarını arayacak diye biz de burada hasta olarak mı bekleyelim? ifadeleri kullanıldı.

Grev nedeniyle Poliklinik bölümlerinde yoğunluğun olduğu da gözlerden kaçmadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber