Gemlik kitabı çıktı

Eski Kaymakam Bilal Çelik tarafından çalışmaları başlatılan, sponsorluğu Borusan firması tarafından üstlenilen ve Yrd. Doç. Dr. Bedri Yalman tarafından yazımı tamamlanan 'Gemlik' isimli kitap basına tanıtıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Mayıs 2012 15:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tanıtım törene Vali Yardımcısı Gemlik Kaymakam Vekili Adnan Kayık, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik, Eski Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Erdoğan Bilenser, Yrd. Doç. Dr. Bedri Yalman ve yetkililer katıldı.

Gemlik Kaymakam Vekili Adnan Kayık, ?Bu kitabın eksiği olabilir. Kitaba girmesi gerekenler de olur, girmemesi gerekenler de. Başlangıç olarak önemli bir eser hazırlanmış, emeği geçenleri kutluyorum." dedi. Eski Gemlik Kaymakamı olan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik ise ?Gemlik ilçesine atandığımda ilçemizi anlatan bir kitabın olmadığını gördüm. Bu eksiğimizin giderilmesi için hemen çalışma başlattık. Kitabın hazırlanmasında Borusan'dan sponsorluk desteği aldık. Gemlik kitabının hazırlanmasında bir çok kişinin emeği var, hepsine teşekkür ediyorum.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber