Özel Sandıklı İlköğretim Okulu'nun yeni binasının temeli atıldı

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde faaliyet gösteren Özel Sandıklı İlköğretim Okulu'nun yeni binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. 6 bin 513 metrekarelik kapalı alana sahip okul inşaatının 2 yıl içinde tamamlanması hedefleniyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2012 17:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Temel atma töreninde konuşan Sandıklı Özel Eğitim Öğretim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Seyman, okulların temel amacının vatanını, milletini seven, milli ve manevi değerleriyle barışık nesiller yetiştirmek olduğunu söyledi.

Şirketin bünyesindeki Özel Sandıklı İlköğretim Okulu'nun 2000?2001 eğitim öğretim döneminde 38 öğrenciyle faaliyete başladığını belirten Seyman, ?Bugün gelinen noktada 250'ye yakın öğrenciye hizmet vermektedir. Yeni okulumuz 6 bin 513 metrekare kapalı alana sahip olup 500 öğrenci eğitim görecektir. 18 derslik 3 özel eğitim dersliği konferans salonu, cep sineması, kütüphane ve kreş yer alacak. Okul yeni eğitim sistemine uygun olarak, eğitim ve öğretim açısından modern şartların gereğini yerine getirecek donanıma sahip olacaktır.? dedi.

AK Parti Milletvekili Halil Ürün de iktidar olarak baştan bu yana eğitim öğretime gerekli desteği verdiklerini dile getirdi. Ürün, ?Gider sıralamasında eğitime ayrılan para ilk sırada gelmektedir. Bu bakımdan özel eğitime de her zaman destek olmaya çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz.

Hocalar Müftüsü Üzeyir Yavaş'ın yaptığı duanın ardından kurban kesilerek temel atıldı. Gelen davetlilere ise yemek ikram edildi.

Programa Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Ali Muhittin Varol, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Sandıklı Kaymakamı Ali Candan, Belediye Başkanı İsmail Elibol ve daire amirleri katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber