Pedallarını, kurtuluş için çevirdiler

Adana'nın Kozan ilçesinde Kurtuluş Bayramı 92. yıl kutlamaları büyük bir coşku ile devam ederken turnuvalarda yarışmacılar aralıksız yarışıyorlar.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2012 17:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Barış ve kardeşlik içinde geçen spor etkinliklerinin teşvik edildiği turnuvalarda bisiklet yarışı Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Söğüt'ün starttı ile başladı.

Batı Geçiş Çevre Yolu Kozan girişinden başlayan ve 304 kişinin katıldığı 6. Kurtuluş Bisiklet yarışı Adnan Menderes Parkı'nda son buldu. Kozanlı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bisiklet yarışmasının 1.'si İbrahim Hakkı Cömert, İkinci Önder Akkurt, Üçüncü İlhan Yavuz, Dördüncü Nebi Aşcıoğlu ve Beşinci Kemal İldeniz oldu.

Sporun teşvik edilmesi ve motive edilmeleri açısından ilk beşe giren yarışmacılar bisiklet kazanırken, katılan tüm sporcular Belediye Başkanı Kazım Özgan tarafından Kozan Belediye Sineması ücretsiz yararlanma hakkı verildi.

Turnuvaya katılan tüm yarışmacıları gayretlerinden dolayı tebrik eden Belediye Başkanı Kazım Özgan, sporu teşvik etmek amacıyla turnuvaların sayısını artırdıklarını, gençlerin kahvehane köşelerinden ziyade spora yönlenmeleri için bu tür etkinliklerin sayısını her yıl fazlalaştırmayı düşündüklerini söylediler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber