Sağanak yağış hayatı olumsuz etkiliyor

Bursa'da dünden beri aralıklarla devam eden sağanak yağış, hayatı olumsuz yönde etkiliyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mayıs 2012 13:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'da dünden beri aralıklarla devam eden sağanak yağış, hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Yağışa hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar ıslanmaktan kurtulamazken, yağmur altında koşma yarışı yapan bazı öğrenciler ise yağışı eğlenceye çevirdi.

Kentin değişik yerlerinde yer yer su birikintileri oluşurken trafikte de aksamalar yaşanıyor, bazı semtlerde ise elektrik kesintileri uygulanıyor.

Nilüfer ilçesinde Türkiye Kömür İşletmesi (TKİ) İlköğretim Okulu öğrencileri sağanak yağışı oyuna çevirmeyi başardı. Yağmurda en hızlı koşma yarışması yapan öğrenciler, renkli görüntüler yaşanmasına neden oldu. Okula gelen bazı veliler ise yağmura hazırlıksız yakalanınca ıslanmaktan kurtulamadı. Bazı yerlerde ise vatandaşlar okul önleri, çatı altları, otobüs durakları ve ağaç altlarına girerek ıslanmaktan kurtulmaya çalıştı.

Aynı zamanda trafiği yavaşlatan yağmur, caddelerde uzun araç kuyruklarına yol açtı. Meteoroloji yetkilileri, yağışların gün boyu aralıklarla devam edeceğini belirterek, ilgililer ve vatandaşları dikkatli olmaları konunda uyardı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber