Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi yeni çalışmalarla güçlendirilecek

AK Parti Kırşehir Milletvekili Muzaffer Aslan, Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'nin yapılan çalışmalarla güçlendirileceğini belirtti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mayıs 2012 14:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM Sanayi Komisyonu üyeleri Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'ni inceledi. İş adamlarının yanı sıra il protokolünün de katıldığı ziyarete, Organize Sanayi Bölgesi üst kurul üyeleri ve Kırşehirli sanayiciler de katıldı.

Geziye; Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden, AK Parti Kırşehir Milletvekili Muzaffer Aslan, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Nurettin Özdebir ile birlikte çok sayıda iş adamı ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Adil Ertuğrul'un, Kırşehir'de sanayileşme hakkında bilgi vermesinin ardından, AK Parti Milletvekili Muzaffer Aslan, Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'nin yapılan çalışmalarla daha da güçlendirileceğini anlattı. Kırşehir'i bölgenin incisi konumuna getireceklerini belirten Aslan, "Sanayi bölgemiz için gerekli projeleri yapıyoruz. Eksiklerimizin olduğunun farkındayız, eksiklerimizi gidererek ve yeni teşvik paketleri ile Kırşehir Organize Bölgesi'ni İç Anadolu'nun imrenilecek sanayi bölgesi haline getirmeye çalışacağız.? şeklinde konuştu.

Sanayicilerle gerçekleştirilen istişarenin ardından konuşan OSBÜK Üst Kuruluşu Başkanı Nurettin Özdebir, ?Kırşehir önemli bir kavşak noktasında, bu durum, bu il için çok önemli bir avantaj. Organize Sanayi Bölgesi ise bizim üzerinde önemle durduğumuz bir bölge, bu alanda bahsedilen problemlerin çoğu aşılacak. Sanayicinin kendi üretimi dışında bütün ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli görülen çalışmalar yapılacaktır.? ifadelerini kullandı.

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Müfit Göçen'in, sanayi bölgesinde yaşanmakta olan sorunları aktarmasının ardından, sanayi bölgesi gezilerek incelemeler tamamlandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber