Freni patlayan dolmuş, TMO binasına çarparak durabildi

Son durağa 20 metre kala freni patlayan dolmuş, yoldan çıkarak Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürlüğü binasının girişine çarparak durabildi. Kazada dolmuş şoförü yaralandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mayıs 2012 18:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cebrail Özdemir'in kullandığı 06 J 0999 plakalı Kızılay-Ayrancı hattında çalışan dolmuşun, Ankara Kızılay'da bulunan Güvenpark'taki son durağa 20 metre kala freni patladı. Yoğun araç trafiği yaşanan Milli Müdafaa Caddesi'nde, Başbakanlık binasını geçtikten freni patlayan dolmuş, şoförün gayretiyle yoldan çıktı. Kaldırıma çıkan dolmuş, burada bulunan Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü'nün girişine çarptı. Araç içinde bulunan ve hafif yaralanırken yolcular dışarı çıkarılırken, sürücü Cebrail Özdemir dolmuşun içinde sıkıştı. Bunun üzerine olay yerine itfaiye ve 112 Hızır acil ekipleri sevkedildi.

Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, sürücü koltuğunda sıkışan sürücüyü çıkararak, ilk müdahalesini araç içinde yaptı. Daha sonra sedyeye konulan Cebrail Özdemir, ambulansla Numune Hastanesi Acil Servisi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araç içinde yaralının bulunmadığını görünce, geri döndü.

Bu arada, olay yerine gelen bir Başbakanlık koruma polisi, meslektaşlarından kaza ile ilgili bilgi aldı. Kazadan sonra, dolmuştan TMO binasının girişine dökülen cam kırıkları, görevliler tarafından temizlendi. Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber