Ağrı kesici hapın içinden kıl çıktı

Antalya'da eşinin kullandığı ağrı kesici ilaçtan kıl çıktığını belirten Selami Akkurt, durumu firma yetkililerine bildirdiğinde ise 'Ölen yoksa birşey olmaz' tepkisiyle karşılaştığını öne sürdü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 10:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ticaretle uğraşan 30 yaşındaki Selami Akkurt'un eşi 22 yaşındaki Dilruba Akkurt, Ocak ayında Antalya'daki özel bir hastanede sezaryenle bir erkek çocuk dünyaya getirdi.

Dilruba Akkurt'a doğum sonrası ağrılarını önlemesi için ağrı kesici ilaç yazıldı. Selami Akkurt, Antalya'daki bir eczaneden 20 tabletlik ilacı alarak eşi Dilruba Akkurt'a verdi. Tabletlerden 17'sini içen Dilruba Akkurt, kalan son üç tabletten birinin içinde kıl olduğunu görünce ilacı kullanmaktan vazgeçti ve durumu eşine anlattı.

İlacın içinden çıkan ve tabletten yaklaşık yarım santim kadar dışarı çıktığı görülen kılı fark ettikten sonra ilk olarak ilacı aldığı eczaneye başvurduğunu anlatan Selami Akkurt, Eczacı barkod numarasını kontrol ettikten sonra ilacı oradan aldığımı doğruladı ve hemen şikayette bulunmam gerektiğini söyledi. Bu aşamadan sonra üretici firmanın Antalya'daki temsilcileri ile irtibata geçtim. Bana 'Ölen var mı' diye sordular dedi.

Yaşadıkları olay nedeniyle eşinin ilaç kullanmaktan vazgeçtiğini dile getiren Selami Akkurt, konuyu Sağlık İl Müdürlüğü'ne de bildireceğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber