Salihli Anadolu Lisesi öğrencilerine anlamlı hediye

Salihli Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından sahnelenen "Bizim Yunus" adlı tiyatro gösterisinin ardından İlçe Müftüsü Nurullah Sadıç ve Kültür Manisa Merkezi Müdürü Mehmet Bilgi, okula gelerek öğrencileri kutladılar.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 12:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okul bahçesinde düzenlenen törende konuşan İlçe Müftüsü Nurullah Sadıç, "Bizim Yunus" adlı tiyatronuzu izleme imkanımız oldu. Gerçekten çok güzel bir performans sergilediniz. Okula gelip sizi kutlamak istedik. Ayrıca sizlere Mehmet Akif Ersoy'un Safahat kitabını hediye ediyoruz" dedi.

Okul Müdürü Halil İbrahim Yaren ise "Salihli Anadolu Lisesi olarak bir çok sosyal ve kültürel etkinliklere imza atıyoruz. Bu etkinliklerde gerek eğitici kadromuz gerekse öğrencilerimiz oldukça güzel işler çıkartıyorlar. "Bizim Yunus" adlı tiyatro gösterimi de Salihli'de büyük bir yankı uyandırdı. Bu gösterimde yer alan hem meslektaşlarımı hem de öğrencilerimi gönülden kutluyorum." dedi.

Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Nurullah Sadıç, Kültür Merkezi Müdürü Mehmet Bilgi ve Okul Müdürü Halil İbrahim Yaren tarafından öğrencilere ve öğretmenlere Mehmet Akif Ersoy'un Safahat kitabını hediye edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber