Emlak vergisi ödemelerinde son iki gün

Belediyeler 2012 vergi yılı ödemelerinde vatandaşların, son gün olan 31 Mayıs tarihini geçirerek vergilerini cezalı ödememeleri konusunda uyarıda bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 14:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yenimahalle Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 1319 sayılı Emlak Vergisi Kanunu ile 2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanunu'na göre belediyeye emlak, çevre temizlik, ilan reklâm ve yol harcama katılım payı borcu olan vatandaşların ödemelerini yapmaları için son iki güne girildiğine dikkat çekildi. Mükelleflerin posta çeki, bankalar ve belediyenin internet sitesinden ödeme yapabildiklerine dikkat çekildi.

Öte yandan Çankaya Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü de emlak vergisi konusunda vatandaşları uyardı. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, mükelleflerin yılda iki taksit halinde ödedikleri Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin 1. taksitini 31 Mayıs gününe kadar ödeyebileceği belirtilen açıklamada Kolej'de bulunan müdürlükte hafta içi saat 18.00'e kadar hizmet verileceği ifade edildi. Vatandaşların ayrıca Gezici Tahsilat Otobüsü'ne de vergilerini yatırabilecekleri kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber