Yağmurda ağaç altında telefonla konuşurken yıldırım çarptı

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde, yıldırım düşmesi sonucu çam ağacının altında ölen 2 kadın tarım işçisi, bugün toprağa verilecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 15:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çam ağacının yanına gelen komşuları korku dolu dakikaları anlattı.

Kemalpaşa ilçesine bağlı Bağyurdu beldesinde kiraz topladıktan sonra başlayan yağmurun ardından ağacın dibine saklanan 2 genç kızın iş arkadaşları, olay anını anlattı. Olay anında 2 kızın çığlıklarını duyduklarını söyleyen iş arkadaşları, "Yağmurun yağmasıyla hepimiz bir yana sığındık." dedi.

Dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda, hep beraber kiraz toplarken yağmurdan kaçtıklarını aktaran görgü tanıkları, şöyle dedi: "Ayşe Şengül'e ait bahçeye kiraz toplamaya giden Gönül Pekin (20) ve ablası Hanife Pekin (23) kardeşler, aşırı yağıştan korunmak için bir çam ağacının altına gitmişlerdi. Biz çığlıklarını duyduk. Sığındıkları ağaca düşen yıldırım, genç kızlardan birinin elindeki telefona da gelmiş. Çünkü geldiğimizde telefonu patlamış gördük."

Cenazelerin, bugün ikindi namazının ardından defnedileceği öğrenildi. Kemalpaşa İlçesi Bağyurdu Mahallesi Çamlıbağlar Mahallesi'ndeki bahçede kiraz toplayan tarım işçileri, aniden bastıran sağanak sebebiyle bir çam ağacının altına girmiş, bu sırada işçilerden biri cep telefonuyla konuşurken, ağacının üzerine yıldırım düşmesi sonucu Gönül Pekin (20) ve ablası Hanife Pekin (23) hayatını kaybederken, Gülay Konyalı ile bahçe sahibinin kızı Ayşe Şengör (17) yaralanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber