Selçuklu Belediyesi, kimsesiz çocukları Sille'de ağırladı

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Konya milletvekilleri Mustafa Kabakcı ile Mustafa Akış'la birlikte Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü sorumluluğundaki çocuklarla bir araya geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 18:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Selçuklu ilçesinin tarihi mahallesi Sille'de, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü sorumluluğundaki çocuklar için düzenlenen gezi programına katılan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bugüne kadar yaşadığı en değerli günlerden birini yaşadığını söyledi.

Çocuklara evsahipliği yapan Başkan Uğur İbrahim Altay, "Önünüzde yaşamanız gereken bir hayat var. Bu hayat çok sayıda fırsatlarla dolu ve sizler bunu en iyi şekilde değerlendirmelisiniz. Hayat idealiniz ne olursa olsun yapacağınız iş konusunda en iyi olmaya gayret edin. Bunun yolu çok çalışmaktan geçer. Çalışıp gayret ettiğiniz takdirde hedeflerinize bir bir ulaştığınızı göreceksiniz. Ülkemizin sizin gibi pırıl pırıl gençlere ve onların yapacağı katkılara ihtiyacı var." dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış ile Mustafa Kabakcı da kendi hayatlarından örnekler verdikleri konuşmalarında, çocuklara, "Bundan sonraki yaşamınızda neler yapıp neleri başarabileceğiniz her şeyden daha önemli. Eğitiminizi en iyi şekilde aldığınız takdirde yaşamınız boyunca her şey istediğiniz şekilde gelişecektir.? dedi. Programa katılan çocukların dikkatle dinlediği milletvekilleri, zaman zaman çocukların zorlu sorularıyla karşı karşıya kaldı. Akış ve Kabakcı, çocukların sorularını içtenlikle cevaplayarak meraklarını giderdi.

Programdan sonra Mustafa Kabakçı, Mustafa Akış ve Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Altay, programa katılan çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber