Beypazarı İmam Hatip Lisesi mezunları buluştu

Beypazarı İmam Hatip Lisesinden 1982 ve 2011 yılları arasında mezun olan öğrenciler ve okulda görev yapan öğretmenler buluştu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 18:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Beypazarı İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (BEYİMDER), Beypazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği ve Beypazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği programda arkadaşlar hasretlik giderdi.

Etkinliğe Beypazarı Belediye Başkanı Cengiz Özalp, Beypazarı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Dinarlı, daire amirleri, bazı okul müdürleri, il genel meclis üyeleri de katıldı. Beypazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde yapılan etkinliğe Türkiye'nin bir çok yerinde görev yapan ve çeşitli mesleklerde çalışan 780 mezun bir araya gelerek okul bahçesinde hasret giderdi.

Organizasyonda konuşan BEYİMDER Başkanı Mustafa Arcaklıoğlu 4+4+4 eğitim sistemine geçilmesiyle İmam Hatip okullarına eskisi gibi halkımız tarafından rağbetin artacağına inandığını ifade etti.Arcaklıoğlu "İmam Hatipli olmakla mutluyuz ve gururluyuz " dedi.

İHL tatbikat camiinde vefat eden mezun ve mensuplar için Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu. Okuldan mezun olan öğrenciler dönem dönem kürsüye gelerek eski anılarını paylaşarak fotoğraf çekildi. 30 yıl bayunca birbirlerini görmeyen öğrenci ve öğretmenlerin buluşmasında duygulu ve hüzünlü anlar yaşandı. Eski günlerin hatıraları konuşuldu. Aralarından ayrılan vefat eden arkadaşları içinde dua edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber