Limana uyarı levhası 4 ölümden sonra konuldu

Tekirdağ Limanı'nda meydana gelen ve 4 kişinin hayatını kaybettiği cinayet gibi kazadan sonra olay yerinde şerit boyama ve uyarı tabelası asma çalışmalarına başlandı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2012 08:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, limandaki çalışmalara ilişkin olarak kendilerinden 'şerit belirleme makinesi' istendiğini belirtti. Makineyi limana gönderdiklerini ifade eden Çetiz, "Orada belediye işçileri değil, limandaki işçiler çalışıyor." dedi.

Öte yandan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Türkiye Denizcilik İşletmeleri yetkililerince limanda incelemeler devam ediyor. Limanda ulaşım geçici olarak durdurulurken Marmara Adası, Avşa Adası ile Karabiga beldesine feribot seferleri Barbaros Limanı'ndan yapılıyor.

Evlilik hazırlığı yapan çocuklarının ev eşyalarını Tekirdağ'a getirmek üzere geçtiğimiz pazartesi günü Balıkesir'in Bandırma ilçesinden arabalı vapurla Tekirdağ Limanı'na gelen otomobilin denize düşmesi sonucu dünürler Ahmet ve Zeynep Gülhan ile Vecdet ve Aysel Eriş hayatını kaybetmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber