Bakan Fatma Şahin'e zor sorular veya cevap içinde sorular

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 31 Mayıs 2012 09:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bakan Şahin'e Zor sorular veya cevap içinde sorular

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı sayın Fatma ŞAHİN'in yazılı soru önergeleriyle başı dertte. Oldukça detay ve bilerek sorulan sorular karşısında doğruların açıklanmasından başka seçenek yokken topu taça atarcasına verilen cevaplar bazen olayın gizemini daha da arttırmaktadır. Özellikle Banka promosyonlarının akibetinin sorgulandığı soru önergeleri sayın Bakanı oldukça zora sokmaktadır.

Fakir fukaraya dağıtılmak için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına tahsis edilen paraların, bankalarda bekletilmesi sonucu elde edilen paraların ne yapıldığı geçtiğimiz aylarda Bakan Şahin'e sorulmuştu ve Sayın Şahin de bu sorulara çok sinirlenmişti. Fatma Şahin'i sinirlendirecek sorulara verilen cevap ise kamuoyunda çok konuşulacak ve tartışılacağa benziyor. Halbuki borcun iyisi vermek derdin iyisi ölmek diye bir ata sözümüz vardır. İşte, verilen cevaplar yüzeysel olmaya devam ettikçe sorulan soruların artacağı ve ortaya çıkacak sorunun giderek büyüyeceği gerçeği maalesef unutuluyor.

Konu fakir fukaraya ödenecek paralardan elde edilen promosyon parası olunca kamuoyunun merakı daha da artıyor. Verilen cevaplar ise içinde yeni sorular barındırıyor ve acabalar artmaya devam ediyor.

Meclis gündemine taşınan banka promosyonuyla ilgili sorulan sorular için tıklayınız.

Sayın Fatma Şahin tarafından soru önergesine verilen cevap için tıklayınız.

Ah sorular, zor sorular. İşte soru işte cevap dedirtecek cinsten bir vakıa vesselam.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber