Hakkari Üniversitesi'nin yerleşke alanı tanıtıldı

Hakkari Üniversitesi'nin yeni yerleşke alanının jeolojik özellikleri hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2012 13:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Meslek Yüksek Okul (MAYO) konferans salonunda yapılan "Kampüs Yerleşke Alanı Özellikleri" tanıtım toplantısına Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Belenli, Mühendislik Dekanı Prof.Dr. Mehmet Nuri Bodur, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nden Yrd. Doç.Dr. Ahmet Özbek ve Yrd. Doç.Dr. Alican Kop katıldı.

Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Belenli, daha önce kampüs alanı hakkında çok farklı spekülasyonlar olduğunu, bunların gerçeği yansıtmadığını ifade etti. Prof. Dr. İbrahim Belenli, "Kampüs yeri 2,5 yıl önce belirlendi. TOKİ ile protokol yapıldı. Bir gecikme oldu, ancak bununda bazı sebepleri var. Kampüs alanı kesinlikle üniversitenin işlerini aksatmıyor. Yakında Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından ihale edilecektir." dedi.

Slayt gösterimleri eşliğinde kampüs yerleşke alanı jeolojik yapısı hakkında bilgi veren Prof. Dr. Mehmet Nuri Bodur, Keklikpınar Mahallesi üst kısımlarında bulunan 600 bin metre kare üzerinde yapılacak olan kampüs alanının yakın bir tarihte TOKİ tarafından ihale edileceğini söyledi.

Daha sonra Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nden Yrd.Doç.Dr. Ahmet Özbek ve Yrd.Doç.Dr. Alican Kop kampüsle ile ilgili birer sunum yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber