DİAD ve DEGİAD, Denizli'nin menfaatleri için işbirliği yapacak

Denizli İşadamları Derneği (DİAD) ile Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD), ilin menfaatleri için işbirliği yapma kararı aldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2012 13:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

DEGİAD Başkanı Sadık Emre Çaputçu, yönetim kurulu üyeleriyle DİAD'ı ziyaret etti. İki iş adamı derneği üyeleri, ihracattan ekonomiye çeşitli alanda görüş alışverişinde bulundu. Denizli'nin her alanda artan bir potansiyele sahip olduğunu ifade eden DİAD Başkan Erdem Aydın, ?Bizim dernek çatısı altında beraber olduğumuz iş adamlarımız yanında, ilimizde faaliyet gösteren tüm iş adamları dernekleri ile diyalog halindeyiz. Karşılıklı ziyaretlerimizi devam ettirmekten yanayız. Aynı görüşler yanında karşıt ve benzer görüşlerin olması, iyi ve güzeli yakalamak adına önemli buluyoruz. Bundan böyle DEGİAD ile temaslarımız devam edecek. Çünkü Denizli'deki tüm sivil toplum kuruluşları ortak paydada ilimizin menfaatleri adına gayret göstermektedir." dedi.

DEGİAD Başkanı Çaputçu ise ?Denizli Sanayisi için yapılan tüm güzel çalışmaların yanında olmaya çalışıyoruz. Bunun yanında, ortak çalışmalarda sergilemek önemli. Her iki dernek de Denizlili iş adamlarından kurulu. Görüş farklılıklarımız olsa da Denizli adına zaman zaman bir araya gelmek önemli.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber