Öğretmen adayları 10. Yıl Marşı ile mezun oldu

Ödemiş Ticaret Odası Anadolu Öğretmen Lisesi, 8. dönem mezunlarını okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet gecesiyle uğurladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Haziran 2012 11:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ödemiş Ticaret Odası Anadolu Öğretmen Lisesi, 8. dönem mezunlarını okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet gecesiyle uğurladı.

Gece mezun durumundaki son sınıf öğrencilerinin meşaleler eşliğinde toplu olarak merdivenlerde yer alarak saygı duruşu ve istiklal marşını söyleyip yerlerini alması ile başladı.Okul müdür vekili Hasan Gümüş'ün konuşmasının adından okul birincisi Alican Candaş konuştu. Candaş, konuşmasının ardından yaş kütüğüne plaket çaktı.Alican Candaş, 8. dönem birincisi olurken Gizem Dağkara ikinci, Dilan Delibalta da üçüncü oldu. Dereceye giren dönem birincilerine okul ve Ödemiş'teki dershaneler ödül verdi.Okul projelerine ve bilgi yarışmasına destek veren Ödemiş Ticaret Odası ve Ödemiş Belediyesi'ne birer plaket verildi.Bayrak-flama devir tesliminde de de Alican Candaş, 11.sınıf öğrencisi Çağıl Bedre'ye flamayı Özge Kılınç da 11.sınıf öğrencisi Ezgi Menekşe'ye teslim ettiler.Sembolik diploma töreninin ardından, öğrenciler tekrar merdivenlerde toplanarak coşkulu şekilde 10. Yıl marşını söyledikten sonra kep fırlattılar.Gece eğlencenin ardından sona erdi.Mezuniyet gecesini hazırlayan Fizik öğretmeni Şenol Özdemir, görev alan tüm öğretmenlere teşekkür ederek öğrencilerin bundan sonraki sınav ve hayatlarında başarılar diledi.

Geceye ilçe milli eğitim şube müdürleri Ahmet Turan Yüzük, Mehmet Sakal, eski okul müdürleri Yusuf Duman, Ahmet Atik, Ödemiş Ticaret Odası ve Ödemiş Belediyesi yetkilileri ile öğrenci velileri katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber