Simav'ın sorunları için mecliste vekil turu

Maliye Bakan Yardımcısı hemşerileri Abdullah Erdem Cantimur'a 'hayırlı olsun' ziyareti için Ankara'ya giden Simavlı gazeteciler, bu geziyi ?Hem Ziyaret Hem Ticaret ?felsefesi ile fırsata dönüştürdü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Haziran 2012 12:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Maliye Bakan Yardımcısı hemşerileri Abdullah Erdem Cantimur'a 'hayırlı olsun' ziyareti için Ankara'ya giden Simavlı gazeteciler, bu geziyi ?Hem Ziyaret Hem Ticaret ?felsefesi ile fırsata dönüştürdü.

Cantimur'a makamındaki ziyaretin ardından ilçenin sorunlarına çözüm amacıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'ne adeta çıkarma yapan Simav'ın medya mensupları, Kütahya'nın iktidar ve muhalefet milletvekilleriyle görüşerek problemleri anlattılar.

İlçede günlük yayınlanan ?Simav'ın Sesi? ve ?Gazete Efem?in sahibi Mehmet Adil Turgut, ulusal basının temsilcileri Mehmet Yenen, Zekeriya Türkel ve Mustafa Arıgümüş'ten oluşan basın heyeti sırasıyla önce Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili hemşerileri Alim Işık, AK Parti milletvekilleri Vural Kavuncu ve Hasan Fehmi Kinay ile TBMM'deki odalarında görüşme olanağı buldu.

İktidar partisinin diğer vekilleri Soner Aksoy, İdris Bal ve TBMM Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ali Kumbuzoğlu'nun Ankara dışında olması nedeniyle görüşme gerçekleştiremeyen gazeteciler mevcut vekiller ile ilçenin problemleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Son derece verimli geçen görüşmeler sonrası MHP Milletvekili Alim Işık'ın daveti üzerine Meclis Lokantasında öğle yemeği yiyen Simavlı gazeteciler, TBMM Toplantı Salonu ile diğer bölümlerini birlikte gezdi, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Simav'ın Sesi ve Gazete Efem gazeteleri sahibi Mehmet Adil Turgut, ?Ziyaret bizim açımızdan son derece yararlı geçti. Maliye Bakan Yardımcımız hemşerimiz Abdullah Erdem Cantimur başta olmak üzere iktidar ve muhalefet ayırımı yapmadan TBMM çatısı altındaki Kütahyalı vekillerimizi ziyaret ederek ilçemizin, esnaflarla vatandaşlarımızın sıkıntılarını dile getirdik. Problemlerin çözümünde katkımız olursa seviniriz. Medya mensupları olarak bizler doğup büyüdüğümüz ve ekmeğini yediğimiz memleketimiz Simav'ın sorunlarını her biri birbirinden değerli vekillerimiz ve Bakanımıza objektif bir şekilde sunmayı hedefledik. Sanırım bunu da kadim dostumuz 22. Dönem Kütahya Milletvekilimiz ve daha sonra AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevlerini en iyi bir şekilde yerine getirdikten sonra Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın takdiri ile Maliye Bakanlığının iki numaralı ismi Bakan Yardımcılığı görevine getirilmiş Abdullah Erdem Cantimur'a en iyi bir şekilde sunduk? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber