Bayındırlık ve İskan Eski Bakanı Sayın Ergezen'e...

Sayın eski Bakan Zeki Ergezen, başlatmış olduğunuz ilansız ve gizli kapaklı kamu personeli alımıyla AK Parti iktidarının kötü icraatlarının başında geldiniz. Atamış olduğunuz üst düzey personel, siz değişmiş olmanıza rağmen, sizden öğrendikleri kötü alışkanlıkları, yani gizli kapaklı ve ilana çıkmaksızın kamu personeli alınması yöntemini, yeni Bakan Faruk Nafiz ÖZAK'la aynen devam ettirmektedir. Açtığınız bu yolda, sizin ve üst düzey kadronuzun ne kadar hayır duası (!) aldığınızı umarım tahmin ediyorsunuzdur. Devamı için başlığa tıklayın.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 24 Haziran 2005 00:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sayın Ergezen,

Siz Irak savaşında ihale alan firmalara ilişkin olarak "Yani bir ülkeyi yakacaksınız, yıkacaksınız. O ülkenin insanlarını öldüreceksiniz. Yakıp yıkan o insanlarla beraber, o ülkeyi o insanların gözü önünde onarmaya kalkacaksınız. Onu da içime sindiremiyorum" demiştiniz. Sizin bu davranışınızı hala bu ülkenin umut dolu sözlerinden birisi olarak içimde saklıyorum.

Sizi, medyanın bazen "duble yol yapımı" bazen de "vizyon eksikliği" nedeni ile görevden alındığınızı haberleştirdiği şu günlerde, sizi bilen birisi olarak sadece gülüp geçiyorum. Başbakan'ın neler istediğini ve isteklere verilen tepkileri siz ve sadece bir kaç yakınınız biliyor.

Sizin niçin kalp krizi geçirdiğinizi sadece bir kaç insan biliyor.

Ahmet Hakan bile Hürriyet gazetesinde "vizyon eksikliğini" sizin görevden alınma gerekçeniz olarak görmüş... Ama sizi tanıyanlar bu soruya daha iyi yanıt verecektir.

Ancak Sayın Ergezen,

Her şeye rağmen başlatmış olduğunuz ve atamış olduğunuz bürokratların da sizin izinizden gittikleri işlemler, emin olunki sadece bu dünyada değil diğer tarafta da sizin peşinizi bırakmayacaktır.

Dürüstlük sadece ihalelerde avanta yememekle olmuyor Sayın bakanım. Üsulsüz eleman alımı da bir nevi yolsuzluktur. Adam kayırmacılık ve hakkı olmaya iş verme dün olduğu gibi bugün de kötüdür.

Bunları belirttikten sonra, hakkınızda beslemiş olduğum güzel şeylere karşın, size hakkımı helal etmek istemediğimi belirtirim.

Sanırım KPSS'ye giren kamuya atanmak isteyen onbinlerce işsizde hakkınızda iyi şeyler beslemiyordur. Belki atadığınız bir kaç kişinin hayır duasını almış olabilirsiniz ama onbinlerce adayın hiç de "hayır" olmayan dualarının peşinizi bırakacağını sakın düşünmeyiniz.

Saygılarımla

"Haber Gönder" yoluyla haberi yazan: Konur

 

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber