Biyolojik göleti bakanlar açacak

Şehitkamil Belediyesi tarafından Gaziantep'e kazandırılan biyolojik göletin açılışı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in katılacağı törenle yapılacak.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Haziran 2012 15:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şehitkamil Belediyesi, kamu kurumları bünyesinde kurulan Türkiye'nin en büyük biyolojik göletini Gaziantep'e kazandırdı. Gazianteplilerin suya olan hasretini dindiren, 2,5 milyon TL'ye malolan biyolojik göletin açılış törenine Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in katılacağı belirtildi. Açılışın 10 Haziran 2012 Pazar günü yapılacağı bildirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şöyle konuştu: "Burada kurumlar arası işbirliği çerçevesinde hareket ediyoruz. Çevre Orman Bakanlığı ve İpekyolu Kalkınma Ajansına teşekkür ediyoruz bizlere verdikleri desteklerden ötürü. İnşallah ayın 10'u itibariyle Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Şahin'in katılımıyla şenlik havasında buranın açılışını yapmış olacağız."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber