Türkiye üçüncüleri ilçe Spor Müdürü Güven Eker'i ziyaret etti

29-30 Mayıs tarihlerinde Eskişehir'de yapılan ?Okullar arası Puanlı Atletizm Türkiye Birinciliği Yarışması'nda' Türkiye 3.sü olan Nazilli Özel Aydınlık İlköğretim Okulu, Küçük Erkek Atletizm Takımı, Nazilli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Güven Eker'i ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Haziran 2012 14:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

29-30 Mayıs tarihlerinde Eskişehir'de yapılan ?Okullar arası Puanlı Atletizm Türkiye Birinciliği Yarışması'nda' Türkiye 3.sü olan Nazilli Özel Aydınlık İlköğretim Okulu, Küçük Erkek Atletizm Takımı, Nazilli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Güven Eker'i ziyaret etti. Türkiye 3.sü olan gençleri kutlayan Nazilli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Güven Eker her öğrenci ile tek tek ilgilenerek tebrik etti.

Küçük Erkek Atletizm takımı öğrencileri ile birlikte Özel Aydınlık İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ramazan Kubus'un katıldığı ziyarette makamında genç sporcuları kabul eden Güven Eker ziyaretten son derece memnuniyet duyduğunu ifade ederek; ?Özel Aydınlık İlköğretim Okulu'ndaki çocuklarımızın başarılarını yakından izliyorum. Bu başarı yakalanırken herkes görevini layıkıyla yapıyor. Öğretmenlerimiz, okul idarecileri, teknik ekip, gençlere hem yöneticilik hem ağabeylik yapıyor. Gençlerimiz de eğitimlerini kesmeden, hedeflerinden sapmadan sporda başarıya yürüyor. Bu başarıyı takdir ediyor ve destekliyoruz. Özel Aydınlık İlköğretim Okulu'nun Nazilli'de olmasından çok büyük mutluluk duyuyorum. Nazilli'mize Türkiye 3.lük kupasını getirdiklerinden dolayı kendilerini tebrik ediyorum? dedi.

Nazilli Özel Aydınlık İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ramazan Kubus ise; ?Sporda gösterdiğimiz bu başarı Nazilli'ye gurur vermiştir. Sporu hayata hazırlanmada bir araç olarak görüyoruz. Öğrencilerimiz hem sporda hem derste başarılı olunca bu bizleri daha da mutlu ediyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Güven Eker'in desteğini her zaman hissediyoruz. Kendisine okulumuza verdiği destekten ötürü teşekkür ediyoruz? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber