Batman Üniversitesi'nde sokak tenisi ilgi gördü

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından ?Tenis Sporu'nu? yaygınlaştırmak ve geliştirmek amacıyla tüm Türkiye'de gerçekleştirilen, sokak tenisi etkinliğinin Batman'daki I. ayağı Batman Üniversitesi'nde düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Haziran 2012 18:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Üniversite kampüsünde düzenlenen sokak tenisine yoğun ilgi gösterildi. Sokak tenisine üniversite öğrencilerinin yanı sıra Batman Üniversitesi Genel Sekreteri Mustafa İnal, Vali Yardımcısı Mustafa Adil Tekeli, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Aydın Ekinci, Batman TPAO Bölge Müdür Yardımcısı Gökhan Akın ve üniversitenin SKS Daire Başkanı Nihat Özen katıldı.

Ek bina önüne konulan portatif filelerle öğrenciler tenis maçı yaparak hem spor hakkında bilgi edindiler hem de tenis sporunu yakından tanımış oldular. Sokak tenisini Batman'la tanıştıran Türkiye Tenis Federasyonu il temsilcisi Ali Bedük, ?Amaçlarının tenis sporunun Batman'da da yaygınlaşması. Genel olarak Tenisin hem pahalı hem de zor olduğu yönündeki olumsuz imajı silmek ve bu sporu 7'den 77'ye herkesin yapabileceğini göstermekti.? dedi.

SOKAK TENİSİ'NE BAKAN ŞİMŞEK DAVET EDİLDİ

Batman'da sokak tenisinin ilk ayağını Batman Üniversitesi'nde gerçekleştirmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Bedük, ?Bu organizasyonu Batman'da iki ayakla yapacağız. Birinci ayağı Batman Üniversitesi'nde verdik. İkinci ayağı da şehrin gözde mekanlarından olan Atatürk Parkı'nda vereceğiz. İkinci buluşmamızda Sayın Bakanımız Mehmet Şimşek'i de davet edeceğiz. Bakanımız bu spora karşı çok ilgili. Bakanımız katılırsa tenise daha fazla ilgi olacağını düşünüyoruz. Amacımız bu sporu sevdirmek.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber