Beşer Eğitim Kurumları, hayırseverlere plaket, öğrencilere ödül verdi

Beşer Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan Rahime Batu ve Turgut Özal Okulları'nda eğitim sezonu boyunca ülke, bölge ve il çapında, düzenlenen farklı branşlardaki yarışmalarda başarılı olan öğrenciler ile eğitim kurumlarına destek olan hayırseverler ödüllendirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Haziran 2012 17:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Malatya Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ödül törenine Vali Yardımcısı Abid Öztoprak, Belediye Başkan Yardımcısı Selim Pilten, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Bilsam Başkanı Prof. Dr. İbrahim Gezer İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Hügem Dershaneleri Genel Müdürü Ergün Anıl ile veliler ve öğrenciler katıldı. Vali Yardımcısı Abid Öztoprak, burada yaptığı konuşmada, Beşer Eğitim Kurumları'nın kent eğitimine önemli katkılar sunduğunu belirtti. Yıl sonu ödül etkinliğinin çocukların motivasyonu açısından önemli olduğunu belirten Öztoprak, başarılı öğrencileri tebrik etti.

Beşer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Zeki Göçer de, modern eğitim teknikleriyle ülkesine faydalı, mütevazi, çalışkan, hedefi olan öğrenciler yetiştirme çabası içinde olduklarını belirtti. Özverili eğitimciler ve teknoloji destekli eğitimle hedeflerine ulaştıklarını anlatan Göçer, cefakar çalışmanın meyvelerini eğitimden sanata, bilimden spora her alanda elde edilen başarılarla topladıklarını kaydetti. ?Marifet iltifata tabidir' diyen Göçer, farklı alanlarda başarılı olan öğrencileri düzenlenen törenle ödüllendirmeyi düşündüklerini ifade etti.

Etkinlik sonunda hayırsever işadamları Manas Evleri Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Öztürk, Abdullah Bulut, Hüseyin Gültek, Cevdet Berk, Cemal Soysal, İbrahim Top, İzzet Gökbulut, Selahattin Özkan, Nadir Mektay, Yusuf Paşa, Hüseyin Konyalı, Celal Fırat, Mehmet Fazlı Günaydın'a teşekkür plaketi verildi. Beşer Eğitim Kurumları bünyesindeki kurum müdürleri Haşim Tezcan, Ufuk Ercul, Mustafa Sular, Şahin Olgun'a teşekkür belgesi, Uluslararası Genç Mucitler Proje Olimpiyatı, TÜBİTAK Proje Sergisi, seviye belirleme, yüksek öğrenime geçiş sınavlarında dereceye giren, en fazla kitap okuyan öğrencilere yarım altın, para ödülü ve başarı belgesi verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber