Emniyetten inşaat çalıştayı

Emniyet Genel Müdürlüğü İnşaat Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından "İnşaat Emlak Hizmetleri Standartlarının Oluşturulması Çalıştayı" düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Haziran 2012 17:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çalıştaya, merkez teşkilatından çok sayıda mimar, mühendis ile birlikte 15 İl Emniyet Müdürlüğünden uzman personel katıldı.

Yürütülen faaliyetler dahilinde ayrıca ülke genelinde tüm Emniyet Teşkilatı Hizmet binalarının mevcut durum ve ihtiyaç analizleri yapılarak geleceğe yönelik teşkilatın inşaat emlak politikalarının belirlenmesi ve geliştirilmesi amacıyla İnşaat Emlak Hizmetleri Otomasyon Bilgi Sistemi oluşturularak analiz çalışmalarına başlandı.

Merkez ve taşra teşkilatı tarafından yürütülen tüm inşaat emlak hizmetleri standartlarının oluşturulması için başlatılan çok yönlü çalışmalar kapsamında, Daire Başkanlığı tarafından yürütülen Emlak Hizmetleri, Etüt Proje Hizmetleri, Yatırım Planlama-Ödenek Hizmetleri, İnşaat Yapım ve Onarım Hizmetleri ayrı ayrı değerlendirilerek, tüm iş ve işlemleri kapsayacak "İnşaat Emlak Hizmetleri Standartları Rehber Kitabı" hazırlanması planlandı.

Başlatılmış olunan inşaat emlak standartlarını oluşturma çalışmaları ile birlikte, Emniyet Teşkilatı'nın hizmet sunduğu tüm hizmet binalarının gerek hizmet sunulan halk, gerekse hizmet veren personel açısından kalite ve verimliliğin en üst seviyeye çıkartılması amaçlandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber