Aksaray'da İngilizce fuarı

Aksaray Özel Sema İlköğretim Okulu, İngilizce fuarı düzenledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Haziran 2012 17:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Fuara öğrenciler ve veliler yoğun ilgi gösterdi.

Okulun sergi salonunda düzenlenen fuarda, yıl içerisinde öğrencilerin hazırlamış oldukları İngilizce performans proje ödevleri ve İngilizce öğretmenlerinin derslerde kullandıkları materyaller sergilendi. Fuarda öğrenciler ziyaretçilerin sorduğu sorulara İngilizce cevap verdi.

İngilizce zümre başkanı Davut Üçar, "Öğrencilerimizin 8 ay boyunca gerek derslerde gerekse ders dışında İngilizceye karşı ilgilerini bu sergide görmektesiniz. Yabancı dil öğrenmek sadece okulda bir ders olarak görülmemeli, günlük hayatımızda da ne kadar önemli olduğunu bu tür etkinliklerle öğrencilerimize anlatmaktayız.'' dedi.

Okul müdürü Yasin Kayhan, "İngilizcenin sadece öğretmen ve veliler tarafından öğrenilmesi için dayatılan bir ders değil, öğrencilerimizin ve bizlerin günlük hayatta kullandığı bir dil algısı oluşturmak amacıyla bu fuarı düzenledik. Yurt dışından getirttiğimiz akıllı tahta versiyonlu kitaplarımızla öğrencilerimize en iyi eğitimi vermeyi çalışmaktayız. Bu yıl Aksaray'dan ilk defa Cambridge Üniversitesi'nin sertifika (ESOL) sınavlarına okulumuzdan 23 öğrencimiz katılmıştır.'' şeklinde bilgi verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber