Meram Aymaz, öğrencilerin eski kitaplarını topluyor

Merve Eğitim Kurumları'na bağlı Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu, 'Geri Dönüşüm İçin Dönem Sonu Kitap Toplama Kampanyası' başlattı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Haziran 2012 20:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

18 Haziran'a kadar öğrencilerin kitaplarını toplayarak geri dönüşüme kazandırmayı hedefleyen Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu idareci öğretmen ve öğrencileri, kampanyayı eğitim öğretim döneminin son haftasına girilirken başlattı. Müdür Yardımcısı Ahmet Memiş, ?Amacımız, velilerimizin de yardımıyla öğrencilerimizin kazandığı çevre bilincini kuvvetlendirmektir. Bununla birlikte kullanılmayan kitapları yeniden kullanmak, imkânı az olan öğrencilere kitap ulaştırmak, toplumda sosyal yardımlaşma duygusuna çocuklara yaşatmak ve atıkları yeniden kazanarak gelecek nesillere daha temiz bir dünya sağlamaktır." dedi.

Memiş, kampanya süresince toplanacak kullanılabilir ders kitabı, defter, hikâye kitabı ve test kitaplarının ihtiyacı olan uygun yerlere ulaştırılacağını söyledi. Kampanyada toplanacak kullanılamaz durumdaki kitap, defter, dergi gibi materyaller de geri dönüşüm fabrikalarına ulaştırılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber