Öğrenciler sorularla eğlendi

Ortaca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından hazırlanan ?Sorularla Eğleniyorum Yarışması?nda öğrenciler hem öğren hem de eğlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Haziran 2012 09:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Öğrencilerin akademik başarılarını ölçmekten ziyade, takım olabilme, takım çalışması yapabilme, duygusal ve sosyal açıdan kendini geliştirebilme gibi niteliklerin ön planda tutulduğu yarışma, "Eğlenerek Öğrenme, Kalıcı Öğrenmedir" sloganı Ortaca Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından hazırlandı. Yarışmaya Ortaca'ya bağlı İlköğretim Okullarından 30( otuz)8. sınıf öğrencisi katıldı. Öğrenciler kendi çektikleri kuralar ile 5 ayrı takıma ayrıldı. Bu 5 takıma 5 ayrı renkten forma hediye edilerek takım olma ve aidiyet duygusunu yaşamaları sağlandı. Müzik, eğlence, ve ikramlarla geleneksel bilgi yarışması formatının dışında hazırlanan bu yarışma, hem öğrenciler hem de öğretmenlerden büyük ilgi gördü.

Konu ile ilgili açıklama yapan Ortaca İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Şahin ?Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi kutlar Projemize verdikleri destekten dolayı SARÇED'e ve Dernek Başkanı Sayın Cengiz İlhan'a teşekkür ederiz? .

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber