Yıldırım Koleji'nde hokkabazlı mezuniyet gecesi

Turhal Özel Yıldırım Koleji'nin düzenlediği mezuniyet gecesi programında hokkabaz gösterisi davetlilerden büyük alkış alarak geceye damgasını vurdu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Haziran 2012 13:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Özel Yıldırım Koleji'nin Belediye Kültür Merkezi Konferans Salon'unda yapılan mezuniyet programına İlçe Kaymakamı Mehmet Ünlü'nün yanı sıra, Belediye Başkanı Ali Gözen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Aymak, AK Parti İlçe Başkanı Orhan Koç, Turhal Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Sami Dinler, Dantela Eğitim Hizmetleri Müdürü Kadir Yaman, öğrenci velileri, öğretmen, öğrenci ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecede zaman zaman öğrenci ve velileri sahneye alan hokkabaz, izleyenlere keyifli bir gösteri sundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan öğrenci velilerinden Dr. Cihat Özek, "Okulun 11 yıllık velisiyim. İlçemizde bulunan Yıldırım Kolej'i ilçemiz adına büyük bir avantaj. Verilen eğitimden son derece memnun ve herkesin verilen bu eğitim faydalanması gerektiğine inanıyorum." dedi.

Yılsonu programını izlerken çok keyif aldığını ifade eden Özel Yıldırım Kolej Müdürü Nahit Ören, çocuklarının mezun olduğunu gören velilerin göz yaşlarına hakim olamadığını belirterek kendisinin de duygulandığını söyledi. Öğrencilerin daha iyi yetişmesi için ellerinden gelen bütün gayreti gösterdiklerini kaydeden Müdür Ören, sosyal, kültürel, sportif ve eğitim olarak yapılabilecek bütün çalışma ve etkinlikleri yaptıklarını kaydetti. Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Olimpiyatlarında Coğrafya dalında dünya birincisi çıkarmanın mutluluğu ve gururunu yaşadıklarını dile getiren Ören, "Hayattaki en iyi yatırım insana yapılan yatırımdır. Çocuklarımızın ilerde güzel yerlerde olmasını istiyorsak onların güzel ve güvenilir ortamlarda yetişmelerine yardımcı olmalıyız. Ben mezun olan bütün öğrencilerimizi kutluyor, hayatlarında başarılar diliyorum." diye konuştu.

Uluslararası Bilim Olimpiyatları Coğrafya dalında dünya birincisi olan Şemsi İrem Şahin'e, Biyoloji'de dünya üçüncülüğünü alan Alperen Kızıltepe ile Ömer Burak Eyisoy'a, biyolojide dünya beşincisi olan Berkant Ünlü ve matematik dalında dünya beşinciliğini alan Hamza Kabaağaç'ın plaketlerini İlçe Kaymakamı Mehmet ünlü ile Belediye Başkanı Ali Gözen tarafından verildi. Programda İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Aymak ise Özel Yıldırım Koleji'ne Beyaz Bayrak vererek ödüllendirdi. Mezuniyet Gecesi, eğitim hayatında 10 yılını dolduran ve mezun olan öğrencilere plaket takdimi ile son buldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber