Şereflikoçhisar Samanyolu Koleji'nde mezuniyet sevinci

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde eğitim veren Samanyolu Koleji Özel Kudret Ünal İlköğretim Okulu'nda mezuniyet sevinci yaşandı. Düzenlenen mezuniyet programı büyük ilgi gördü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2012 09:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dr. Sabiha Uzun Sağlık Meslek Lisesi Konferans Salonu'ndaki mezuniyet törenine, Şereflikoçhisar Kaymakamı Hasan Kürklü, Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Niyazi Düğer ve mezun öğrencilerin velileri katıldı.

Okul öğrencileri tarafından oluşturulan Kafkas Dans Ekibi gösterisi ile başlayan program, öğrenciler tarafından kurulan mehteran takımının gösterisi ile devam etti. Mezun olan 23 öğrenci, mezuniyet kıyafetleri ile sahneye çıktıklarında heyecanlandıkları gözlendi. Velilerin de öğrenciler kadar mutlu ve heyecanlı olduğu mezuniyet töreni renkli görüntülere sahne oldu.

Açılışta konuşan Samanyolu Koleji Özel Kudret Ünal İlköğretim Okulu Müdürü Rıfat Özdemir, okulun açılışından bugüne kadar gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi verdi. Şereflikoçhisarlıların eseri olan okulun ilçeye kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Özdemir, gelecek yıllarda yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Daha sonra mezun olan öğrencilere, protokole katılanlar tarafından mezuniyet belgeleri verildi. Program, mezunlar adına Zeynep Büşra Özdemir'in mezuniyet kütüğünü dövmesi ile sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber