Turhal'da bisiklet yarışması

Turhal Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Geleneksel 4.Bisiklet Yarışması' gerçekleştirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2012 12:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bisan'ın katkılarıyla düzenlenen yarışmaya 14-28 yaş arası kişiler katıldı.

Çaylı Kasabası kavşağından Turhal Kaymakamı Mehmet Ünlü'nün düdüğüyle başlayan yarışma, Hükümet Konağı'nın önünde son buldu. Yarışmada Onur Konuk birinci, Salih Ateş ikinci ve Yusuf Emir üçüncü oldu. Hükümet Konağı önünde düzenlenen törenle ilk üçe giren yarışmacılara İlçe Kaymakamı Mehmet Ünlü, Belediye Başkanı Ali Gözen ve İlçe Emniyet Müdürü Salih Turalı tarafından madalyaları verildi.

Ayrıca Bisan Bisiklet Firması'nın katkılarıyla ilk üçe giren yarışmacılara birer bisiklet hediye edildi. Yarışmaya toplam 38 sporcunun katıldığını, bütün yarışmacılara tişört hediye ettiklerini belirten Turhal Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ümit Özkayıt, amaçlarının ilçede bisiklet sporunu yaygınlaştırmak ve gençleri spora yönlendirmek olduğunu söyledi. Yarışmanın 4 yıldır yapıldığını ve geleneksel hale geldiğini dile getiren İlçe Kaymakamı Mehmet Ünlü ise, yarışmanın dostane bir şekilde geçmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek etkinlikten dolayı İlçe Spor Müdürlüğü'ne teşekkürlerini iletti. Ünlü, "Yarışmanın olaysız ve kazasız geçmesi bizleri ayrıca sevindirdi. Zaten spor demek, dostluk demek, kardeşlik demektir. İlçemizde her geçen gün bisiklet sporunun yaygınlaşması ve bu alanda etkinlikler düzenlenmesi çok güzel bir şey. Bisiklet kullanmanın sağlık açısından da çok faydaları olduğunu hepimiz biliyoruz. Ben tüm sporcuları centilmence yarıştıkları için kutluyor, başarılarının devamını diliyorum." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber